Basis Cursus Wimperextensions

“Mastering the basics”

Wil je de kunst van wimperverlenging onder de knie krijgen? Ontdek onze basis cursus wimperextensions, waar je de fundamenten van wimperverlengingstechnieken leert, inclusief isolatie, applicatie en styling. Deze cursus is perfect voor beginners die hun carrière in de schoonheidsindustrie willen starten. Onze ervaren instructrice begeleidt je stap voor stap door het proces, zodat je zelfverzekerd en bekwaam wordt in het creëren van prachtige wimperlooks voor je klanten.

Tijdens deze intensieve cursus van 2 dagen krijg je hands-on training en leer je de beste praktijken voor het toepassen van wimperextensions, evenals tips en tricks om je klanten tevreden te stellen. Of je nu droomt van een carrière als professionele wimperstylist of je huidige vaardigheden wilt verbeteren, onze basis cursus wimperextensions biedt de perfecte start voor jouw reis in de schoonheidsindustrie.

Schrijf je vandaag nog in en begin aan je reis naar succes als wimperstylist!

Masterclass Wimperextensions

“Mastering the trending lash formulas”

Wil je je wimperverlengingstechnieken naar een hoger niveau tillen? Ontdek onze gevorderde cursus wimperextensions, waar je je vaardigheden kunt verfijnen en geavanceerde technieken kunt leren zoals volume wimpers, mega volume en nog veel meer. Deze cursus is ideaal voor ervaren stylisten die hun expertise willen uitbreiden en hun klanten een breder scala aan opties willen bieden.

Tijdens deze uitgebreide cursus van 2 dagen krijg je hands-on training van onze ervaren instructrice en leer je geavanceerde technieken om prachtige wimperlooks te creëren die indruk maken. Van het perfectioneren van je isolatie- en applicatietechnieken tot het creëren van volumineuze en dramatische wimperstijlen, deze cursus biedt alles wat je nodig hebt om een topwimperstylist te worden.

Schrijf je vandaag nog in en neem je wimperverlengingvaardigheden naar het volgende niveau!

Voordelen van een cursus bij Whitney's Beauty Academy

1. Een officieel certificaat van deelname.
2. Persoonlijke aandacht: 1-op-1 cursus met maximaal 2 cursisten.
3. Een starterspakket met onze beste producten: De starterskit bevat onder andere een assortiment van hoogwaardige wimperextension producten, zoals verschillende lengtes en krullen van wimperextensions, lijm, applicators en pincetten.
4. Mogelijkheid om altijd vragen te stellen of feedback te vragen na de cursus.
5. Direct beginnen met hoge kwaliteitsproducten die wij ook gebruiken.
6. Ervaring van de instructrice: Onze instructrice heeft uitgebreide ervaring in de schoonheidsindustrie en is een expert op het gebied van wimperverlenging.
7. Flexibele cursusdagen: Doordeweeks of weekendcursussen beschikbaar.
8. Ondersteuning na de cursus: Voortdurende ondersteuning en begeleiding, zelfs na het voltooien van de cursus.
9. Voortdurende educatieve kansen: Mogelijkheden voor verdere specialisatie en geavanceerde training na het voltooien van de basis- en gevorderde cursussen.

Prijzen

Basis Cursus Wimperextensions: € 695,- excl. btw (1-daagse cursus)

Masterclass Wimperextensions: € 795,- excl. btw 1-daagse cursus)

2-daagse cursus the basics 1:1 en volume: €1100,- excl. btw