Ontdek de schittering van Tooth Gems: Word meester in Tandjuwelen!

Ben je gepassioneerd door schoonheid en op zoek naar een nieuwe, trendy vaardigheid om toe te voegen aan je repertoire? Stap binnen in de opwindende wereld van tandjuwelen met onze exclusieve cursus bij Whitney’s Beauty Academy!

Tandjuwelen zijn de nieuwste rage in de schoonheidsindustrie, waarmee je klanten een unieke en sprankelende glimlach kunt geven. Tijdens onze intensieve eendaagse cursus leer je alles wat je moet weten om veilig en effectief glinsterende tandjuwelen aan te brengen, van het selecteren van de juiste edelstenen tot het aanbrengen op het tandoppervlak.

Met persoonlijke aandacht en begeleiding van onze ervaren instructeurs, bieden we een hands-on leerervaring die je de vaardigheden en het vertrouwen geeft om direct aan de slag te gaan. Of je nu een ervaren schoonheidsspecialist bent die zijn diensten wil uitbreiden of een nieuwkomer in de branche die op zoek is naar opwinding, onze cursus tooth gems is de perfecte keuze om je vaardigheden te verfijnen en je klanten een glimlach te bezorgen die straalt als nooit tevoren!

Schrijf je vandaag nog in en laat je klanten sprankelen met onze cursus tandjuwelen!

Bij Whitney’s Beauty Academy kun je een cursus tooth gems verwachten die gericht is op het bieden van een uitgebreide en praktische leerervaring. Hier zijn enkele aspecten van wat je kunt verwachten:

1. Professionele instructie: Onze ervaren instructrice zal je begeleiden door het hele proces van het aanbrengen van tandjuwelen, van het selecteren van de juiste edelstenen tot het veilig en nauwkeurig aanbrengen op het tandoppervlak.

2. Hands-on training: We geloven in leren door te doen, daarom bieden we uitgebreide hands-on training tijdens onze cursus. Je krijgt de kans om je vaardigheden te oefenen onder begeleiding van onze instructrice en vertrouwd te raken met de technieken.

3. Persoonlijke aandacht: Bij Whitney’s Beauty Academy bieden we 1-op-1 lessen, waardoor elke student de volledige aandacht van onze instructrice krijgt. Dit stelt je in staat om vragen te stellen, feedback te ontvangen en je leerervaring aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Indien gewenst, kan er in overleg met meer studenten worden gewerkt, maar de nadruk ligt altijd op een persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je cursus haalt.

4. Hoogwaardige materialen: We voorzien je van hoogwaardige materialen en gereedschappen die nodig zijn voor het aanbrengen van tandjuwelen. Dit omvat de beste edelstenen en producten om ervoor te zorgen dat je klanten de beste resultaten krijgen.

5. Certificaat van voltooiing: Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een certificaat van voltooiing, waarmee je jouw nieuwe vaardigheden kunt laten zien aan klanten en potentiële werkgevers.

6. Ondersteuning na de cursus: Onze ondersteuning eindigt niet na de cursus. We staan altijd klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en verdere begeleiding te bieden als dat nodig is.

Kortom, bij Whitney’s Beauty Academy kun je een uitgebreide en professionele cursus tooth gems verwachten die je voorbereidt op succes in deze opwindende en trendy niche van de schoonheidsindustrie.

Prijs

€399,- zonder starterskit

€499,- inclusief starterskit*

*Onze starterskit is ontworpen om jou alles te bieden wat je nodig hebt voor een succesvolle start in je beauty business. Met zorg samengesteld door onze expert, bevat de starterskit alle benodigdheden en gereedschappen die essentieel zijn het aanbrengen van prachtige tooth gems.

De starterskit bevat onder andere een selectie van glinsterende edelstenen en zijn niet giftig en loodvrij, speciale lijm en precisiegereedschappen om de tandjuwelen veilig en nauwkeurig aan te brengen.

Dag indeling

Een typische cursusdag bij Whitney’s Beauty Academy voor een cursus tooth gems zou er ongeveer als volgt uit kunnen zien:

1. Inleiding en kennismaking

3. Demonstratie

4. Praktijk

5. Evaluatie en afsluiting

6. Certificaatuitreiking

Duur cursus: +/- 2 uur